Altay’da 4 Futbolcu Rest Çekti!

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Ancak 4 tecrübeli futbolcu, kendilerine ödeme yapılmaması nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verip deplasmana gitmeme kararı aldı. Kaleci Ozan Özenç, sol bek Özgür Özkaya, ön libero Ceyhun Gülselam ve santrfor Deniz Kadah, yönetime rest çekerek İskenderun’a gitmediler.
Altay Spor Kulübü, durum hakkında şu açıklamayı yaptı: “İskenderunspor maçı öncesi futbolcularımızın deplasmana gelmemesiyle ilgili bilgilendirme yapma gereği doğmuştur. Kulüp olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Futbolcularımız, teknik kadro ve taraftarlarımız arasında yaşanan zorluklar sebebiyle bu hafta deplasmana gitmemeye karar verdiler. Futbolcularımıza verilen sözler en kısa sürede yerine getirilecektir. Futbolcularımız şu an herhangi bir ödeme almadan görüşmeleri sonlandırmış, takıma bağlılıklarını sürdüreceklerdir.”
Altay, her zaman zorlukların üstesinden gelmiş ve gelecekte de aynı şekilde yoluna devam edecektir. Taraftarlardan takımlarını yalnız bırakmamaları ve destek olmaları istenmektedir.