Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Reis, Mourinho Karşısında

Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, Süper Lig’in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü Fenerbahçe’yi ağırlayacaklarını belirtti ve heyecanını dile getirdi. Almanya’da Schalke 04 ve Bochum’u çalıştırdıktan sonra Türkiye’de ilk deneyim yaşayan Reis yönetiminde Samsunspor, ligde 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Reis, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’yi çalıştırdığını hatırlatarak, rakip olmanın onun için heyecan verici olduğunu ifade etti. Mourinho’nun büyük tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Reis, maçın zor geçeceğini ve takımın yüzde 100’ünden daha fazlasını vermeleri gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe’nin kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Reis, oyuncularının istedikleri oyunu ortaya çıkaracaklarını ve özel bir maçtan puan ya da puanlar alabileceklerini söyledi. Merkezde top kaybı yapmamaları gerektiğini vurgulayan Reis, takımının oyununu sahaya yansıtmasını istediğini ve futbolcularının bugüne kadar kazandıkları ritmi devam ettireceklerine inandığını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu