Gündem

CHP’den İsrail ile Sert hesaplaşma!

CHP Grubu, Meclis’te gerçekleştirilecek olan kapalı İsrail oturumu, ekonomi, kadın cinayetleri konularıyla ilgili toplandı. Burada konuşan bir parti yetkilisi, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik sert ifadeler kullandı.

“Beni 31 Mart’taki ortak başarımızdan dolayı cezalandıracaklardı yapamadılar. O zamandan beri sokaklarda iktidar sesi yükseliyor, parti iktidara gidiyor.” dedi.

“Gülşah Durbay, Şehzadeler’i merkez ilçe olarak cumhuriyet tarihinde hiç kazanmadığımız bir ilçe olarak çok iyi bir şekilde kazandı.” şeklinde konuştu.

“Ahlaksızlığa, kötülüğe, çirkinliğe dayanamıyorum. Bu ilçeyi kazandı. Son hafta bu yalanı yayan hesaplar İYİ Parti Manisa’da ilçeleri alıyor deyip manipülasyon yapıyorlardı.” diye devam etti.

“Şimdi döndüler bana saldırmak için Gülşah’ın hastanede yattığı günleri alçak bir oyuna çevirdiler. Çocukluğundan beri bağırsakları rahatsız.” diyerek iddiaları reddetti.

“Gülşah ben açıklayacağım dedi. Gitti, derdini herkese anlattı. Biz bu iktidarı tüm kötülüğüne rağmen yeneceğiz. Nerede o yalanı yayanlar?” şeklinde konuştu.

“CHP ahlak dışı iş yapmaz. Benim için vız gelir, tırıs gider. Hem Gülşah’ın hatırı için açıklama yapıyorum.” diyen parti yetkilisi, “Bu oyuna gelmeyeceğiz. Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şeyi olmalıdır sanıyorlar.” şeklinde ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu