Gündem

İstanbul’da Acı Son: Duygu Şahin Bıçaklandı

Bir süre önce Bursa’dan İstanbul’a akrabalarını ziyaret etmek için gelen bir kadın, İstanbul’da kuzeni Talip Y.’nin ailesinin yanında konaklamaya başladı. 28 Ekim akşamı, Duygu Şahin isimli kadın ve kuzeni Talip Y. bir eğlence mekanına gittiler.

Gece sonrasında eve döndüklerinde aralarında bir tartışma çıktı ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şahin, aldığı darbeler sonucu bayıldı ve Talip Y. tarafından bıçaklandı.

Polis ve sağlık ekipleri, olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sevk edildi. İlk müdahale olay yerinde yapılan Şahin, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayda kullanılan bıçakla yakalanan Talip Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, Şahin ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu ve olayın, Şahin’in eve başka bir erkek arkadaşını çağırmasıyla yaşandığını söyledi. İfade sonrası mahkemeye sevk edilen Talip Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Duygu Şahin’in adli tıp incelemesinin ardından cenazesi ailesine teslim edildi ve bugün Bursa’nın İnegöl ilçesine götürüldü. Şahin, kırsal Mezit Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu