Gündem

Öğrencilere Bıçakla Saldırıp Telefon Çaldılar!

Olay, 20 Mart tarihinde, saat 08.00 sıralarında, Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi Ordu Caddesi‘nde meydana geldi. Bu olayda, kaldırımda yürüyen A.C. ile İ.H.Y., okula giden B.S. ve S.K.‘yi takip etmeye başladılar. Bir süre sonra, öğrencilerin yolunu keserek, bıçakla tehdit eden şüpheliler, para istemeye kalkıştılar. Bunun üzerine, üzerlerinde para olmadığını belirten B.S. ile S.K., şüphelilerin saldırısına uğrayarak bacaklarından bıçaklandılar. Akabinde, saldırganlar olay yerinden hızla kaçtı. Şüphelilerin öğrencileri takip ettiği anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

4 öğrencinin cep telefonunu gasbedip, para alamadıkları 2 kişiyi bıçakladılar

Daha sonrasında, Merkez Park’a giden şüpheliler, bıçakla tehdit ettikleri dört öğrencinin cep telefonlarını gasp ederek oradan kaçtılar.

TELEFONLARIN PARASINI BÖLÜŞMÜŞLER

Olaydan sonra çocukların ihbarıyla harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için derhal çalışma başlattı. Polis ekipleri, Yüreğir ilçesi‘ndeki adreslerine baskın düzenleyerek A.C. ile İ.H.Y.‘yi gözaltına aldılar. Ancak evde yapılan aramada, şüphelilerin gasbettiği cep telefonlarına ulaşılamadı.

4 öğrencinin cep telefonunu gasbedip, para alamadıkları 2 kişiyi bıçakladılar

Emniyetteki sorgularında, A.C. ile İ.H.Y., kendilerini savunarak, gasp ettikleri cep telefonlarını sattıklarını ve elde ettikleri parayı bölüştükten sonra harcadıklarını ifade ettiler. Sonrasında, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu