Göztepe Teknik Direktörü: Eyüpspor Maçını Değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Eyüpspor’a 1-0 mağlup olan Göztepe takımında, teknik direktör Stanimir Stoilov karşılaşmanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Stoilov, Eyüpspor’un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, “Bugün bir maç kaybettik. Rakibimiz, yaptığımız hatayı iyi bir şekilde değerlendirerek sahadan galip ayrıldı. Mücadeleci bir maçtı. Fırsatlar yakaladık ancak gol bulamadık. Deplasmanda fırsatları değerlendiremezseniz puan almanız zorlaşır. Takım olarak yeni olmamıza rağmen, üzerinde çok çalışmamız gerekiyor. Hırsımız devam ediyor. Önümüzdeki maçlarda en iyisini yapmak için çalışacağız” dedi.
“Genç oyuncular hata yapabilir” diyen Stoilov, Matsuki’nin genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirtti ve onun forma bulması için çalıştıklarını söyledi. Genç oyuncuların hatalar yapabileceğini aktaran Stoilov, onlara destek olacaklarını ve Victor Hugo’nun bu konuda örnek olabileceğini dile getirdi. Oyun tarzlarının direkt ve agresif olduğunu ifade eden Stoilov, takımın hava toplarını kazanmasının önemli olduğunu belirtti ve dinamik bir futbol anlayışı benimsediklerini söyledi.