Gündem

Şırnak’ta silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Şırnak’ta dün gece meydana gelen silahlı kavga ve saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay, İdil Nusaybin kara yolunda gerçekleşti ve daha önce husumet bulunan akraba iki aile üyeleri arasında yaşandı.

Aile üyeleri arasındaki tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu ağır yaralanan M.O. (33) İdil Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından M.O’nun yakınları, Cizre ilçesine bağlı Koçtepe köyündeki akrabalarının evine silahlı saldırı düzenledi.

Saldırıda, N.O. (38) ve T.O. (35) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili M.O, H.O. ve T.O. gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu