Özgür Özel’den TUSAŞ’taki saldırıya sert tepki!

Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ Tesisi’ne saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı saldırıda dört kişinin öldüğünü ve 14 yaralının olduğunu açıkladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, tesisin terör saldırısıyla ilgili soruşturma başlattı.
Saldırının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den açıklama geldi. Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde, TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı olduğu bilgisini aldıklarını belirterek şehit ve yaralıların olduğunu öğrendiklerini söyledi.
Özel, “Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terör kimden ve ne gerekçe ile gelirse gelsin lanetliyoruz. Bu saldırıyı görünce buradaki zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğunu da düşünmeden geçemiyor insan. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor” diye konuştu.
Özel, “Zamanlama dikkat çekici” başlığı altında süreci hatırlatarak, terörden medet umanların yanlış yaptığını ifade etti. Türkiye’nin barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamasını umduklarını vurguladı.
Editör: Haber Merkezi