Gündem

Erdoğan: Terörle Mücadelede Kararlıyız!

Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı video mesajında, “Artık terörü tarihe gömmemiz gerektiğinin farkındayız” dedi.

Cumhurbaşkanı, mesajında şunları söyledi:
“Hem ülke sınırlarımızda hem bölgemizde hem de dünyada barış, huzur, güvenlik ve adaletin hakim olması için milletimizin tarihi ve medeniyet değerlerine daha sıkı sarılacağız.

“Terör örgütleri, yayılmacı hevesleri ve emperyalistler, verdiğimiz mücadeleyi engelleyemez. 40 yıldır enerjimizi sömüren terör belasını artık tarihe gömmemizin gerekliliğini biliyoruz.

“Acıları değil sevinçleri, yoklukları değil zenginlikleri, karamsarlığı değil umutları paylaşacağımız bir Türkiye’nin kapılarını açmak istiyoruz.”

MHP Genel Başkanı, PKK lideri Abdullah Öcalan’a 22 Ekim’de çağrı yaptı. Bu çağrı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı.

Yeni bir çözüm sürecine girildiği yorumları yapılırken, 23 Ekim’de Ankara’daki TUSAŞ tesislerine PKK tarafından düzenlenen saldırı üstlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu