A Milli Takım, Macaristan Elemeleri’ne Hazır!

2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı, 22 ve 25 Kasım tarihlerinde Macaristan ile yapacağı karşılaşmalar için hazırlıklarını hızlandırdı.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, A Milli Takımın antrenmanları, Basketbol Gelişim Merkezi’nde başantrenör Ergin Ataman yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmanın süresi yaklaşık iki saat olup içerisinde savunma ve hücum organizasyonları üzerine yoğunlaşan çalışmalara yer verildi.
Bu antrenman süresince oyuncular, takımın oyun sistemine dair çeşitli taktik çalışmaları da gerçekleştirdiler. Ergin Ataman, takımın koordinasyonunu ve performansını artırmak adına belirli stratejiler üzerinde durdu. Oyuncuların hazırlıkları, hem bireysel oyuncu gelişimi hem de takım oyununu güçlendirme açısından büyük önem taşıyor.
A Milli Basketbol Takımı, hazırlıklarının önemli bir parçası olan medya gününde, basketbolseverlerle bir araya gelerek basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Bu etkinlik, basının takıma dair daha fazla bilgi edinmesine ve kamuoyunun takımın durumu hakkında bilgilendirilmesine olanak tanıyacak. Medya günü, Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek ve büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Bu tür etkinlikler, takımın motivasyonunu artırırken, taraftarlarla olan bağı güçlendirmeyi de hedefliyor.