Gündem

Bolu’daki Otel Yangınında Acı Kaybın Ardından Cenaze

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yaşanan bir otel yangını sonucunda hayatını kaybeden Ebru Boduroğlu (49) ile çocukları Alican (15) ve Elif Nas Boduroğlu (12) için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı, İstanbul’un Levent semtindeki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde ikindi namazı sonrası kılındı. Ardından Boduroğlu ailesinin cenazeleri, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Yangın sırasında binanın 7’nci katından atlayarak ağır yaralanan baba Mete Tunç Boduroğlu, cenazeye ambulansla getirildi.

Kartalkayadaki otel yangınında hayatını kaybeden Boduroğlu ailesi toprağa verildi

Cenaze törenine İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Serdar Adalı, eski futbolcu Mehmet Topal ve ailenin diğer yakınları katıldı. Yangında vücudunun birçok yerinde kırıklar ve yanıklar oluşan baba Mete Tunç Boduroğlu, cenaze namazının ardından tedavisine devam edilmek üzere tekrar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kartalkayadaki otel yangınında hayatını kaybeden Boduroğlu ailesi toprağa verildi

‘DUYUNCA ŞOK OLDUK’

Ailenin yakın akrabalarından İlhan Ensoy, yaşanan olayı şu sözlerle değerlendirdi: “Tatile giden, ailesiyle birlikte olmak isteyenler, eğlenmek için gidenler maalesef insan hayatına değer verilmediği için böyle acı sonuçlar çıktı ortaya. Bu duruma duyunca şok olduk, hemen görüştük.” dedi.

Kartalkayadaki otel yangınında hayatını kaybeden Boduroğlu ailesi toprağa verildi

Ailenin yakını Fevziye Beyli ise, konuşmakta güçlük çekerek, “Kayınvalidesi ile beraberdik, o an haberi aldık. Çok kötü bir şey, Ebru özellikle harika bir insandı. Konuşamayacağım, özür dilerim.” şeklinde duygularını ifade etti.

Kartalkayadaki otel yangınında hayatını kaybeden Boduroğlu ailesi toprağa verildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu