Gündem

Beyoğlu Belediyesi İşçilerine Yeni Dinlenme Odası!

Beyoğlu Belediyesi, temizlik işçilerinin dinlenme odasını yenileyerek çalışma koşullarını iyileştirdi. Belediye Başkanı İnan Güney, göreve gelmesinin ardından temizlik personelini ziyaret etti ve işçilerin kaldığı dinlenme ve soyunma odalarının çok kötü durumda olduğunu fark etti. Bunun üzerine hemen yenilenmesi için talimat verdi.

Yenilenen dinlenme odasında hijyenik duş ve soyunma kabinleriyle işçilerin daha iyi koşullarda hizmet vermesi sağlanırken, motivasyon ve verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, bir işçi emeklisi babanın evladı olduğunu belirtti ve “Göreve geldiğimde, ‘Emekçi hak ettiği değeri görecek’ demiştim, söz vermiştim. Beyoğlu’muzun sokaklarını pırıl pırıl yapan temizlik personelimizin bazılarının çalışma şartları çok ihmal edilmişti. Onlara hijyenli ve konforlu bir çalışma alanı oluşturduk. Tüm işçilerimiz için çalışma koşullarını iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu