Gündem

Esenyurt’ta Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

İstanbul Esenyurt’ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çatışma, Esenyurt İncirtepe Mahallesi Okurlar Caddesi üzerinde bulunan bir sitede gerçekleşti.

İki grup arasındaki tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatışma sırasında kurşunların isabet ettiği Yusuf Sancar hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yandan, 3 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edilerek geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, olayın nedenini ve olaya karışanları belirlemek için inceleme başlattı ve şüpheli şahıslarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu