Dünya

Trump ve Harris Canlı Yayın Tartışması İçin Anlaştı

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin ABD başkan adayı olan Donald Trump, Florida’daki Mar-a-Lago yerleşkesinde bir basın toplantısı düzenledi ve beklenen başkan adayları münazaraları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Trump, rakibi Harris ile karşı karşıya gelmeye hazır olduğunu belirterek, 4 Eylül’de Fox News, 10 Eylül’de ABC News ve 25 Eylül’de NBC News kanallarında canlı yayın tartışmaları için anlaşma sağladığını ve Harris’ten yanıt beklediğini ifade etti.

Başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi JD Vance ile Demokrat Tim Walz’u karşı karşıya getirmesi beklenen bir diğer canlı yayın tartışmasının da CBS News kanalında gerçekleşeceğini belirten Trump, Harris’in önceden yapılan canlı yayınlarda kötü bir performans sergilediğini belirtti.

ABC News kanalı ise Demokratlar’ın adayı Harris’in 10 Eylül’de yapılacak canlı yayına katılmayı kabul ettiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu