Antalyaspor’da Alex de Souza sona mı eriyor?

Antalyaspor’un Trendyol Süper Lig ekiplerinden biri olarak Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza ile ayrılacağı ve yerine Emre Belözoğlu’nun getirileceği iddiaları gündemde. Alex de Souza, takımıyla çıktığı 9 maçın sadece 2’sini kazanırken, 5 mağlubiyet aldı.
Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Brezilyalı teknik adam, hazırlık kampında beklenen performansı gösteremedi ve Süper Lig’de de istenilen sonuçları alamayarak eleştirilere maruz kaldı.
Antalyaspor, Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetin ardından sahadaki performanslarından rahatsız oldu ve Alex de Souza ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp yönetimi, teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ile görüşmeler başlattı ve olumlu yanıt aldı.
Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, bu sezon oynadığı 9 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 8 puan topladı ve 16. sırada yer aldı.
Son olarak Ankaragücü’nü çalıştıran ve 3 Temmuz 2024’ten bu yana takım çalıştırmayan Emre Belözoğlu’nun, Antalyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir’i de çalıştırmıştı.