Siyaset

Erdoğan’ın Danışmanı Muhaliflere Sert Uyarı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olan Ayhan Ogan, muhalifleri tehdit ederek “Gayrimeşru girişimlerin başı çok sert bir şekilde bastırılır” açıklamasında bulundu.

Ogan, dün akşam sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak, 31 Mart seçimlerinin ardından muhalif siyasetçilerde ve bazı muhalif sosyal medya hesaplarında “aşırı özgüven ve saldırganlık” görüldüğünü belirtti. Ogan, “Cumhurbaşkanı ve oy veren seçmenlere karşı kullanılan küfür, hakaret ve tehdit gibi saygısız tutumlar kabul edilemez sınırları zorlamaktadır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca paylaşımında, 28 Mayıs ve 31 Mart seçim sonuçlarına gönderme yaparak muhalefetin oylarında artış olmadığını ve seçmenlerin sandığa gitmediğini belirten Ogan, “Kendilerini haddini aşan şekilde davrananlar akıllarını başlarına almaları gerekmektedir; yapılan saygısız davranışlar ve yorumlar toplumsal hafızada ve devlet kayıtlarında yerini bulur. Gayrimeşru girişimlerin başı çok sert bir şekilde bastırılır” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu