Spor

Özgür Özel ve Mansur Yavaş Paris’te Buluştu

bir araya geldi. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Paris’e giderken Kadın Milli Voleybol takımının Çeyrek Final maçını izlemek üzere bir araya geldi. Milli takımın maçını tribünde yan yana oturarak izlediler. Özel ve Yavaş, kırmızı milli takım forması giydi.

Özel ve Yavaş, yakın çalışma ekiplerini de almadan yola çıkarken, Paris programlarının seyrini Türk sporcuların başarısı belirleyecek. Yavaş’ın ayrıca ASKİ Spor Kulübü’ün müsabakalarını da izlemeyi planladığı öğrenildi. İstanbul ilçe belediye başkanları da Paris turuna katılıyor.

İmamoğlu, Özel ve Yavaş’ın Paris programını ev sahipliği yaparken, Özel’e kızı İpek Özel eşlik etti. Yavaş da benzer şekilde ekibi olmadan seyahate katıldı. Programa Dilek İmamoğlu’nun da katıldığı görüldü. Üçlünün yarı final sevinci de kameralara yansıdı.

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş’ı Paris Olimpiyatları’nda A Milli Voleybol Takımı’nın maçını izlemesi için davet etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, olimpiyatlarda yarı finalde mücadele etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu