Lyonlu Futbolcu Mikautadze Soygun Kurbanı!

Lyon forması giyen Georges Mikautadze, silahlı soygunun kurbanı oldu. Fransız ekibinin golcüsü olan Mikautadze, 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde evine giren hırsızlar tarafından tehdit edildi.
EVİNE ZORLA GİRDİLER
Fransız basınında yer alan bilgilere göre, Mikautadze’nin evine kapüşonlu iki erkek girdi. Bu kişiler, futbolcuyu silah zoruyla tehdit ederek evdeki değerli eşyalarını almaya çalıştı. Olayın, Lyon’un Nice’i mağlup ettiği maçtan sonra, Mikautadze’nin evine dönerken gerçekleştiği belirtildi.
ZARARI 250 BİN EURO
Olaydan sonra yapılan açıklamalara göre, Mikautadze’nin fiziksel olarak bir şiddete maruz kalmadığı öğrenildi. Soyguncuların 250 bin euro değerinde saat, lüks deri eşya ve mücevherlere el koyduğu ifade edildi. Bu durum, futbolcunun hem maddi hem de manevi anlamda büyük bir kayba uğramasına neden oldu. Yerel Suçlarla Mücadele Bölümü (DCT) bu konuda bir soruşturma başlattı ve olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.
Şu anda evdeki güvenlik sistemlerinin incelendiği ve şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesine yönelik çalışma yapıldığı bildiriliyor. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu olay, Lyon futbol kulübünde ve aynı zamanda futbol camiasında büyük bir endişe yarattı.
Mikautadze’nin maruz kaldığı bu korkunç durum, yanı sıra destek mesajlarının da yağmasına neden oldu. Futbolcu arkadaşları ve kulübün yönetimi, ona destek sundu; ayrıca Mikautadze için güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı. Bu tür olayların spor dünyasında sıkça yaşanmaması gerektiğini belirten bazı spor yorumcuları, konunun aydınlatılmasını talep etti.